Maurice Conti: het nieuwe tijdperk Augmented Age

Maurice Conti: het nieuwe tijdperk Augmented Age

“We leven nu in een wereld waarin we auto’s fabriceren, in de toekomst kweken we auto’s.” Het is de overtuiging van Maurice Conti, één van ‘s werelds grootste futuristen. Volgens Maurice staan we aan het begin van een nieuw tijdperk: de Augmented Age. Een periode van robotisering waarbij mens en robot samenwerken en zo dingen voor elkaar krijgen die ze alleen nooit zouden bereiken. Tijdens Trendship spreekt Maurice niet alleen over de Augmented Age, hij zoomt tevens in op innovatie en de laatste technologische trends.

Designer, futurist en innovator

Maurice Conti is designer, futurist en innovator. Hij werkt samen met startups, overheidsinstellingen en corporaties die hij adviseert over de toekomst van werk en mobiliteit. Eerder werkte hij voor Autodesk, dat zich richt op 3D-design en software. Op dit moment is Maurice Chief Innovation Officer van Telefónica's Alpha, Europa’s eerste ‘moonshot factory’. Hij is ook een wereldreiziger met hart voor de natuur en werd zelfs bekroond voor het met gevaar voor eigen leven redden van drie schipbreukelingen.

Maurice Conti video (1)

Maurice Conti tijdens Trendship '17

Een nieuw tijdperk is gekomen. Mensen en machines werken samen en realiseren dingen die ze afzonderlijk niet hadden kunnen bereiken. De samenwerking tussen mens en robot, de Augmented Age, is het centrale thema van Maurice’s indrukwekkende keynote tijdens Trendship 2017.

Trendship werd in 2017 mede mogelijk gemaakt door:

Main partner

Gold partner

Silver partner

Bronze partner

Knowledge partner

Friends of Trendship