Messcherpe Freek Vermeulen spreekt over innovatie en ondernemerschap

Messcherpe Freek Vermeulen spreekt over innovatie en ondernemerschap

Wereldwijd geroemd om zijn messcherpe analyses en no-nonsense observeringen over innovatie, bedrijfsstrategie en ondernemerschap: Freek Vermeulen. Tijdens Trendship 2017 focust Freek zich op innovatie voor het MKB. Hij stelt dat innoveren opvallend vaak inhoudt dat we moeten stoppen met dingen die niet meer werken.

Award-winning Freek Vermeulen

Freek Vermeulen is ‘Accociate Professor of Strategy and Entrepeneurship’ aan de London Business School. Voor zijn werk aan deze prestigieuze businessschool, onderdeel van de Universiteit van Londen, was hij zelfs de eerste winnaar van 'the Excellence in Teaching Award'. Naast zijn werk aan de universiteit publiceert Freek boeken. Hij schreef onder meer het wereldwijd geprezen boek ‘Business exposed: een no-nonsense analyse van de wereld van CEO’s’. Ook verschenen artikelen van zijn hand in Harvard Business Review en Financial Times. Hier sleepte hij meerdere prijzen mee in de wacht. Voor één van zijn onderzoeken werd hij beloond met de gerenommeerde ‘Academy of Management Journal Best Paper Award’.

Freek Vermeulen tijdens Trendship 2017

Freek’s prijzenkast zit ramvol, zijn honger naar ‘meer’ is hiermee allesbehalve gestild. Hij reist de wereld rond om zijn opvattingen over groei, ondernemerschap en strategische innovatie te delen. Freek wordt geroemd om zijn tegendraadse standpunten en analyses die met een goede dosis humor de zaal in worden gevuurd. Het is om die reden dat ’s werelds meest invloedrijke congressen Freek aan de line-up willen toevoegen. Desalniettemin is Freek kritisch en pikt hij de evenementen zorgvuldig uit. Trendship is de gelukkige op donderdag 19 oktober 2017. De Groninger MartiniPlaza wacht een indrukwekkende presentatie over (strategische) innovatie voor het Mkb.

Trendship werd in 2017 mede mogelijk gemaakt door:

Main partner

Gold partner

Silver partner

Bronze partner

Knowledge partner

Friends of Trendship