Dionne Stax presenteert Trendship 2017

Dionne Stax presenteert Trendship 2017

Dionne Stax is één van de vaste gezichten van het NOS Journaal. Afgelopen zomer presenteerde ze eenmalig de populaire TV-serie 'Lady Di&Dionne'. Op donderdag 19 oktober vertrekt deze kritische powervrouw naar Groningen voor de presentatie van Trendship 2017.

Dionne in een nutshell

In 2007 begon Dionne als stagiair bij NOS Headlines, de voorloper van NOS op 3. Ze verzorgde de weekoverzichten van het digitale themakanaal. Tijdens haar tweede stagetermijn verhuisde ze naar de binnenlandredactie. Met een diploma aan de Universiteit van Amsterdam op zak mocht Dionne bij de NOS blijven. Ze werd een van de vaste presentatoren van het nieuwsbulletin NOS op 3. In juni 2013 verhuisde ze naar de ‘eredivisie’, ze werd een van de vaste gezichten van de ochtend- en daguitzendingen van het NOS Journaal. In december 2015 volgde haar eerste NOS acht uurjournaal. Als opvolger van ‘Herman de Schermman’ neemt ze de verkiezingsuitslagen voor haar rekening. Bijzonder was de marathonuitzending op 9 november 2016 tijdens de Amerikaanse verkiezingsnacht. Samen met Rob Trip leverde ze een uitzending van maar liefst 9 uur af.

Dionne Stax op Trendship 2017

Tijdens Trendship 2017 kruipt Dionne achter de NOS-desk weg en vervult ze de rol van dagvoorzitter. Ze is een ‘smartass’ in de positieve zin van het woord. Door haar brede kennis en journalistieke achtergrond is Dionne inhoudelijk sterk. Trendship wacht een energieke, charmante én kritische dagvoorzitter op donderdag 19 oktober 2017.

Trendship werd in 2017 mede mogelijk gemaakt door:

Main partner

Gold partner

Silver partner

Bronze partner

Knowledge partner

Friends of Trendship